ΣΚΑΛΟΠΙΝΙ Χοιρινό

– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]

ΜΠΙΦΤΕΚΙ Μαύρου χοίρου

– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]

ΚΟΨΙΔΙ Χοιρινό

– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]

ΓΙΑΟΥΡΤΟΚΕΦΤΕΣ

– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]

“ΑΧΛΑΔΙ” Χοιρινή μπριζόλα

– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]

SHORT Ribs Αμερικής

– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Προθερμαίνουμε το φούρνο της κουζίνας στους 200οC. – Τυλίγουμε το κρέας με λαδόκολλα και έπειτα με αλουμινόχαρτο και το κλείνουμε καλά. – Το τοποθετούμε σε ένα ταψί και το βάζουμε στον προθερμασμένο φούρνο. – Ψήνουμε […]

BABY Back Ribs

– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Προθερμαίνουμε το φούρνο της κουζίνας στους 160οC. – Τυλίγουμε το κρέας με λαδόκολλα και έπειτα με αλουμινόχαρτο και το κλείνουμε καλά. – Το τοποθετούμε σε ένα ταψί και το βάζουμε στον προθερμασμένο φούρνο. – Ψήνουμε […]

ΡΟΛΟ Κοτόπουλο

– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Προθερμαίνουμε το φούρνο της κουζίνας στους 180οC. – Στρώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας στο ταψί και τοποθετούμε πάνω του τα ρολά το ένα δίπλα στο άλλο. – Τοποθετούμε το ταψί στον προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε για […]

ΦΙΛΕΤΟ Κοτόπουλο με λαχανικά

– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Προθερμαίνουμε το φούρνο της κουζίνας στους 200οC. – Στρώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας στο ταψί και τοποθετούμε πάνω του τα φιλέτα κοτόπουλου, το ένα δίπλα στο άλλο. – Προαιρετικά καλύπτουμε τα φιλέτα του κρέατος με τριμμένη […]