TAΛΙΑΤΑ Ολόκληρη
– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]
ΣΚΑΛΟΠΙΝΙ Μοσχάρι
– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]
RIB ROAST (mini Tomahawk)
– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]
RIB EYE
– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]
ΠΙΚΑΝΙΑ Slices
– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]
ΠΙΚΑΝΙΑ Ολόκληρη
– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]
ΜΠΙΦΤΕΚΙ Μοσχαρίσιο
– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]
ΦΙΛΕΤΟ
– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]
ΜΠΙΦΤΕΚΙ Κοτόπουλο
– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]
“ΣΤΑBΛΙΣΙΑ” Χοιρινή μπριζόλα
– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]
