ΦΙΛΕΤΟ Στήθος Κοτόπουλο

– Ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στη μέγιστη θερμοκρασία και τοποθετούμε
   πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το.
– Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία
   περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε
   κουζίνα υγραερίου από το 3 στο 2).
– Λαδώνουμε ελαφρά το κρέας και από τις δύο πλευρές.
– Τοποθετούμε το κρέας στο σχαροτήγανο.
– Ψήνουμε 6-7′ από τη μία πλευρά ή ώσπου να δούμε ότι το κρέας
   έχει αλλάξει χρώμα μέχρι το μισό πάχος του και έπειτα το γυρνάμε
   και ψήνουμε για ακόμη 5-6′ από την άλλη πλευρά.

*οι χρόνοι ψησίματος είναι ενδεικτικοί ανάλογα με την κουζίνα και το σκεύος.