ΦΙΛΕΤΟ Μπούτι Κοτόπουλο

– Ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στη μέγιστη θερμοκρασία και τοποθετούμε
   πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το.
– Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία
   περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε
   κουζίνα υγραερίου από το 3 στο 2).
– Τοποθετούμε το κρέας στο σχαροτήγανο.
– Ψήνουμε από την πλευρά της πέτσας για περίπου για 15′ ωσότου να 
   ξεροψηθεί καλά και έπειτα το γυρνάμε και ψήνουμε για ακόμη 6-7′
   από την άλλη.

*οι χρόνοι ψησίματος είναι ενδεικτικοί ανάλογα με την κουζίνα και το σκεύος.