“ΑΧΛΑΔΙ” Χοιρινή μπριζόλα

– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου.

– Προθερμαίνουμε το φούρνο της κουζίνας στους 180οC επιλέγοντας ως τρόπο ψησίματος τον αέρα.

– Στρώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας στο ταψί και τοποθετούμε πάνω του τις μπριζόλες τη μία  δίπλα στην άλλη.

– Τοποθετούμε το ταψί στον προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε για περίπου 40’.

– Αν χρησιμοποιήσουμε θερμόμετρο, φροντίζουμε η θερμοκρασία στο κέντρο του κρέατος να φτάσει στους 71oC.