ΦΙΛΕΤΟ Στήθος Κοτόπουλο

– Φροντίζουμε η ψησταριά να έχει καθαρό λιποσυλλέκτη και ταψί    ώστε να αποφύγουμε την ανάφλεξη. – Ανάβουμε την ψησταριά στη μέγιστη θερμοκρασία και την προθερμαίνουμε. – Μόλις ο δείκτης της θερμοκρασίας φτάσει στο μέγιστο, αφήνουμε 5′ ακόμη    για να κάψει καλά η σχάρα. – Χαμηλώνουμε το ροοστάτη κάτω από τη μέση με την […]

ΦΙΛΕΤΟ Μπούτι Κοτόπουλο

– Φροντίζουμε η ψησταριά να έχει καθαρό λιποσυλλέκτη    και ταψί ώστε να αποφύγουμε την ανάφλεξη. – Ανάβουμε την ψησταριά στη μέγιστη θερμοκρασία και την προθερμαίνουμε. – Μόλις ο δείκτης της θερμοκρασίας φτάσει στο μέγιστο, αφήνουμε 5′ ακόμη    για να κάψει καλά η σχάρα. – Χαμηλώνουμε το ροοστάτη κάτω από τη μέση με την […]

ΦΙΛΕΤΟ Στήθος Κοτόπουλο

– Ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στη μέγιστη θερμοκρασία και τοποθετούμε    πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία    περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε    κουζίνα υγραερίου από το 3 στο 2). – Λαδώνουμε ελαφρά το κρέας και από τις […]

ΦΙΛΕΤΟ Μπούτι Κοτόπουλο

– Ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στη μέγιστη θερμοκρασία και τοποθετούμε    πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία    περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε    κουζίνα υγραερίου από το 3 στο 2). – Τοποθετούμε το κρέας στο σχαροτήγανο. – Ψήνουμε […]

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ Κοτόπουλο

– Ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στη μέγιστη θερμοκρασία και τοποθετούμε    πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία   περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε κουζίνα   υγραερίου από το 3 στο 2). – Λαδώνουμε ελαφρά το κρέας και από τις […]

ΚΟΠΑΝΑΚΙ Τουλίπα

– Θέτουμε σε λειτουργία το φούρνο της κουζίνας στον αέρα    στους 200οC και τον προθερμαίνουμε. – Στρώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας στο ταψί και τοποθετούμε    πάνω του τις τουλίπες τη μία δίπλα στην άλλη. – Τοποθετούμε το ταψί μέσα στον προθερμασμένο φούρνο και    ψήνουμε για περίπου 40′.   *οι χρόνοι ψησίματος είναι ενδεικτικοί […]

Τ-BONE Steak Γαλλίας

– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]

Τ-BONE Steak Αμερικής

– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]

ΤΑΛΙΑΤΑ Slices

– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]