ΦΙΛΕΤΟ Στήθος Κοτόπουλο
– Φροντίζουμε η ψησταριά να έχει καθαρό λιποσυλλέκτη και ταψί ώστε να αποφύγουμε την ανάφλεξη. – Ανάβουμε την ψησταριά στη μέγιστη θερμοκρασία και την προθερμαίνουμε. – Μόλις ο δείκτης της θερμοκρασίας φτάσει στο μέγιστο, αφήνουμε 5′ ακόμη για να κάψει καλά η σχάρα. – Χαμηλώνουμε το ροοστάτη κάτω από τη μέση με την […]
ΦΙΛΕΤΟ Μπούτι Κοτόπουλο
– Φροντίζουμε η ψησταριά να έχει καθαρό λιποσυλλέκτη και ταψί ώστε να αποφύγουμε την ανάφλεξη. – Ανάβουμε την ψησταριά στη μέγιστη θερμοκρασία και την προθερμαίνουμε. – Μόλις ο δείκτης της θερμοκρασίας φτάσει στο μέγιστο, αφήνουμε 5′ ακόμη για να κάψει καλά η σχάρα. – Χαμηλώνουμε το ροοστάτη κάτω από τη μέση με την […]
ΦΙΛΕΤΟ Στήθος Κοτόπουλο
– Ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στη μέγιστη θερμοκρασία και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε κουζίνα υγραερίου από το 3 στο 2). – Λαδώνουμε ελαφρά το κρέας και από τις […]
ΦΙΛΕΤΟ Μπούτι Κοτόπουλο
– Ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στη μέγιστη θερμοκρασία και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε κουζίνα υγραερίου από το 3 στο 2). – Τοποθετούμε το κρέας στο σχαροτήγανο. – Ψήνουμε […]
ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ Κοτόπουλο
– Ανάβουμε το μάτι της κουζίνας στη μέγιστη θερμοκρασία και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε κουζίνα υγραερίου από το 3 στο 2). – Λαδώνουμε ελαφρά το κρέας και από τις […]
ΚΟΠΑΝΑΚΙ Τουλίπα
– Θέτουμε σε λειτουργία το φούρνο της κουζίνας στον αέρα στους 200οC και τον προθερμαίνουμε. – Στρώνουμε ένα φύλλο λαδόκολλας στο ταψί και τοποθετούμε πάνω του τις τουλίπες τη μία δίπλα στην άλλη. – Τοποθετούμε το ταψί μέσα στον προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε για περίπου 40′. *οι χρόνοι ψησίματος είναι ενδεικτικοί […]
Sorry no salads attached!
Really? You still had hope?
Τ-BONE Steak Γαλλίας
– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]
Τ-BONE Steak Αμερικής
– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]
ΤΑΛΙΑΤΑ Slices
– Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο τουλάχιστον μία ώρα πριν το ψήσιμο ώστε να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου. – Ανοίγουμε το μάτι της κουζίνας στο μέγιστο και τοποθετούμε πάνω το σχαροτήγανο προθερμαίνοντάς το. – Μόλις θερμανθεί καλά το σκεύος, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία περίπου στο μισό (π.χ. από το 9 στο 4 ή αν χρησιμοποιούμε […]